10 juni 2011

Helt ærlig...Da jeg leste innlegget til Åshild i Prydligbloggen ble jeg lettet.
Jeg har har i det siste tenk mye på att jeg er en blogger med få ord og mye bilder. Liker andre det? Vil de kanskje vite hva jeg skal gjøre etter att jeg har skrevet ett innlegg, hvem jeg skal treffe eller hva jeg skal ha til middag? (Jeg er ikke på noe som helt måte imot de som gjør det)  Kanskje, kanskje ikke? Men, det er ikke MEG. Jeg vil ha en blogg som kan inspirere andre og gi ett pusterom i hverdagen. Ja, det er glansbilder. Trust me, det er ikke sånn det ser ut hos oss hverdag;o) Jeg har gått mange runder med meg selv i forhold til bloggen. Hvorfor gjør jeg det og hva gir det meg? Det tar tid, men jeg får så mye tilbake! Er så utrolig koselig å lese alle koselige kommentarer jeg får! Det gjør att jeg får lyst til å fortsette på akkurat samme måte som jeg har gjort til nå. Kanskje noen synes det er feigt og upersonlig, det synes ikke jeg. Det er bilder fra vårt hjem dere ser, det finnes ikke noe mer personlig.
Dette blir nok det mest ordrike innlegget fra meg på lenge..hihi!
Ønsker alle en fin helg! 
Jeg setter stor pris på alle som er innom å titter hos meg!
Kram

8 kommentarer:

Høytrykk sa...

Tommel opp for innlegget til Åshild og tommel opp for innlegget ditt! Bildene du tar er alltid så fine, og det gjør at jeg liker bloggen din så godt. :)

Ha en fin fredag!

prestefrua sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Åshild - prydeligbloggen sa...

Takk for fin kommentar! Jeg tror jo også at vi som er bloggere selv vet hvordan det er å drive en blogg. At om man vil ha mange treff (nå sier jeg ikke at det er eneste grunnen til å blogge altså!), og da må man opprettholde innleggene selv om dagene er dritt. Tror de som bare er inne og leser uten at de selv har en blogg, kanskje ikke alltid skjønner greia. Tror også at når folk er på besøk hjemme hos oss, synes de nok at inntrykket på bloggen er annerledes enn hvordan det er hjemme til vanlig, med aviser og blader og klær over alt (ja, det er jeg som roter med det! :). Ojoj, mye å skrive om dette, altså... ønsker deg en fin helg!
ps. det er jeg som skrev og slettet det forrige innlegget, jeg var logget inn som en annen!

Hvite tulipaner sa...

Har akkurat tenkt samme tankene selv. Helt enig i det du skriver. Bloggen er et fristed for fine bilder og gode tanker, et avbrekk fra en ellers travel og hektisk hverdag.Det er jo sjeldent det er så ryddig her hjemme som på bildene, men hvor spennende er det å blogge om rotete skuffer og skap og støv under sofaen:)
Ønsker deg en god helg!
Klem

Manuela - "Mrs Hardy" sa...

det er så sant!
fine bilder du tar!
klem m

popetotrora sa...

Jag tycker det är superhärligt med bloggar som är fyllda med bilder! Klart man vill ha lite text också, men det är ju framför allt bilderna man inspireras av. :-)

Stor fredagskram till dig!

ReVinyl sa...

Jeg liker meg så godt her inne hos deg, fordi det er akkurat som det er!!

Jeg er ganske ny i bloggverdenen og kjenner at jeg føler meg frem hvordan bloggen min egentlig skal være. Det er sikkert uforutsigbart og rotete for noen...for meg selv også hvis jeg skulle ha lest den ;)

Her inne vet jeg hva jeg får. Jeg er ikke interesert i å lese om hva du har spist til middag o.l. De bloggene styrer jeg unna. Tenker at det er viktig å skrive som du vil skirve og sette premissene selv. Da kommer også de leserne som liker seg her inne. De andre kan vell finne andre blogger, som passer for dem...eller?

Stå på!
Gleder meg til å følge deg videre! :)Klæm

Namaste (jeo74) sa...

Eg syns det e HEILT greit å ikkje skrive ka en ska ha på brødskiva og sånn :o)
Mangfoldet e eg så glad i her inne, og forskjellige blogger gir meg alle litt forskjellig.

De fleste vil nok mest fokusere på det de er fornøyd med, det som e positivt og ikkje nødvendigvis skrive ALT. Dessuten e det jo greit å ha ein plass å vise glansbildene sine. Kanskje ta de fram når ikkje alt glinse... ;o)

Eg syns det gjørr godt med sånne innlegg som detta innimellom, som ein liten påminnelse om at me ikkje e aleina om sånne tanker...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...