06 november 2010

Puss puss så får du en....

Nå er det litt over en måned siden vi flyttet inn i vårt aller første hus! Det har vært masse å gjøre, men moro au! Vi hadde mange gode hjelpe som gjorde att vi klarte å pusse opp alle rom på to måneder (ikke badet). Jeg tror på ett tidspunkt att jeg drømte om å rive tapet, sparkle, male og  hamre om natten. Det ble for det meste hvit,hvit og mer hvit. Men vi slo til med en turkis farge og lyse blått på soverommene.  



Dette var vell den største tålmodighets prøven. Det var en av de siste malingsprosjektet vi gjorde og da hadde vi sikkert unnagjort 10 ulike. Det gjør att man er rimelig metta! Brukte gulvmaling som var VELDIG tynn så tror jeg må ha malt den trappa 5 ganger! MEN...fint ble det synes nå jeg :o)



Dette må ha vært det jeg synes var mest moro! Gulvet var malt grått som til tider så blått ut. Så her ble det også hvit! Tror jeg på ett tidspunkt sto å smilte for meg selv der jeg sto å rullet! Hadde det bare vært like moro å vaske gulvene!






Rart å se på disse bildene, føles som en evighet siden! Det er fortsatt litt små plukk igjen som skal gjøres, men har ikke helt fått tilbake lysten til å ta på meg snekkerbuksa!

1 kommentar:

Sukkertøy for øyet sa...

Weee, så vi tråler samme bruktbutikk ja*ler*
Er nok innom der opptil 4 dager i uka,det er alltid noe nytt.. Blitt ganske kjent med Tor det siste året*ler*
Flott bruktbutikk :)

Lykke til i give away'n min, og morro at du la igjen noen spor slik at jeg fant veien til deg å :)

Ha en FIIIIN dag :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...